Tijdens de ledenvergadering van 19 oktober jl zijn weer alle activiteiten voor 2017 bepaald. Meer details hierover volgen in het verslag.

Een deel van de activiteiten betreft de openingsactiviteit en de zgn. meerdaagse activiteiten. Van deze activiteiten is besloten dat,  net zoals voorgaande jaren, alle leden zich tot uiterlijk 31 december 2016 kunnen aanmelden. Hierbij zal ook dit jaar weer het optie-systeem worden toegepast en worden de definitieve datums in de eerste week van 2017 bepaald aan de hand van de meeste aanmeldingen per activiteit.

De activiteiten welke hieronder vallen zijn:

  • Openingsactiviteit zijnde Bowling + eten in De Zeeland (Boz);
  • Voorjaarsweekend inclusief activiteitenrit;
  • 4-daagse;
  • Najaarsweekend.

De detailinformatie van elke activiteit staat vermeldt bij de activiteiten zelf in onze Agenda op de website.
Als je aan één of meer van deze activiteiten wilt deelnemen dan dien je jezelf uiterlijk 31 december 2016 hiervoor aan te melden.

Bij deze willen we ook iedereen verzoeken om bij de activiteiten waar je niet aan gaat/wilt deelnemen dit ook aan te geven. Dit kan heel eenvoudig door in de activiteit de optie "I will NOT go to this Event" (vertaling is nog onderweg) te selecteren. Door deze werkwijze is het voor het bestuur duidelijk dat iedereen zijn keuzes heeft kenbaar gemaakt en hoeven we niet diverse herinnerings(spam)berichten te versturen.

De activiteiten staan inmiddels op de website en zien we jullie keuzes graag verschijnen.

 

You have no rights to post comments

Facebook Like Button